6 oktober 2015

De agenda's van oktober

Oktober is de begrotingsmaand. Maar ondanks dat er veel over de begroting wordt gesproken staan er nog veel meer onderwerpen op de agenda’s van de commissies Maatschappij en Middelen (8 oktober), Ruimte en Wonen (12 oktober) en Algemeen Bestuur (15 oktober). De agenda’s en alle stukken zijn te raadplegen via deze website: http://nunspeet.raadsinformatie.nl/.

Op de agenda van de commissie Maatschappij en Middelen staat een stuk over de Brake. Namens de SGP zal Lambert van de Weerd het woord voeren en opnieuw benadrukken wat de wensen van de SGP zijn: een volwaardig recreatief zwembad, geen vierkante bak water met opblaasattributen. Kortom, een echte ‘slecht weer’ accommodatie.

Op de agenda van de commissie Algemeen Bestuur wordt vooruitgeblikt op de jaarwisseling van dit jaar. De SGP wil graag heldere afspraken die ook nageleefd worden, waarbij maatwerk per kern nodig kan zijn. We zijn benieuwd naar de inbreng van de portefeuillehouder, de burgemeester.

Deze maand staan er twee raadsvergaderingen op de agenda. Op 28 oktober vergadert de gemeenteraad over de onderwerpen die al op de agenda’s van de commissies stonden, op 29 oktober zijn de Algemene Beschouwingen n.a.v. de plannen voor 2016 die het college deze maand gepresenteerd heeft in de begroting.

Kortom, er is deze maand weer genoeg te doen voor de 21 raadsleden, de burgemeester en de 4 wethouders.