24 maart 2015

Raadsvergadering maart

Deze week is er weer raadsvergadering in de gemeente Nunspeet. U bent van harte welkom in het gemeentehuis om de vergadering bij te wonen. Ook kunt u de vergadering live volgen via RTV Nunspeet (Radio en Kabelkrant) en ook via de website van de gemeente www.nunspeet.nl. De agenda is hier te raadplegen: http://nunspeet.raadsinformatie.nl/vergadering/153741/Raadsvergadering++26-03-2015.

Op de agenda staat o.a. de verklaring van geen bedenkingen voor de nieuwe schaapskooi in Elspeet. Vorige maand stond dit dossier ook op de agenda. SGP fractielid Gerard Mulder gaf toen aan tegen te stemmen omdat te weinig rekening gehouden werd met de toeristische functie van de schaapskooi. Een meerderheid ging hierin mee. Deze raadsvergadering buigt de gemeenteraad zich dus over het aangepaste voorstel. 

Ook op de agenda staat het beeldkwaliteitsplan Elspeet Noord-West. De achterliggende periode is er voor bewoners volop ruimte geweest om mee te denken. Dit plan is de basis voor de komende jaren en integraal raad te plegen via de agenda van de vergadering. 

Tijdens de vergadering is de inbreng van SGP o.a. te volgen via Twitter (@sgpnunspeet).