6 januari 2022

SGP presenteert haar verkiezingsprogramma

Met de symbolische overhandiging in de raadszaal van de gemeente Nunspeet, presenteert de SGP  haar verkiezingsprogramma. Het verkiezingsprogramma heeft als titel ‘Samen leven in verbondenheid’. Lijsttrekker Harm Jan Polinder: “De titel geeft aan waar wij als SGP voor staan: God liefhebben boven alles en de naaste liefhebben als onszelf. We willen het samen doen, in verbinding met al onze inwoners. En in alle hoofdstukken staat het begrip ‘samen’ centraal.”

Bert-Jaap van de Weg, voorzitter van de afdeling Nunspeet-Hulshorst, is blij met het resultaat. Met gepaste trots en voldoening  overhandigt hij dan ook het verkiezingsprogramma: “In het afgelopen half jaar is veel werk verzet binnen de verschillende commissies. Na werkbezoeken en consultaties binnen en buiten de achterban, zijn de herkenbare SGP-standpunten uitgewerkt. Het ene concreet en lokaal, zoals de realisatie van de bedrijvenstrip Elspeet, het andere meer overkoepelend als speerpunt, zoals het financiële huis op orde houden.” Lijsttrekker Harm-Jan Polinder vult aan: “Het is daarmee ook gelijk de aftrap van onze campagne. De komende tien weken geven we ludiek en inhoudelijk aandacht aan de tien thema’s in ons verkiezingsprogramma. Van het eerste thema ‘Samen belijden’ tot het tiende thema ‘Samen in control’. Kortom, we hebben er zin in om met dit mooie verkiezingsprogramma de straat op te gaan.”

Het gehele verkiezingsprogramma, inclusief de kandidatenlijst en concrete punten waar de SGP zich de komende vier jaar voor in wil zetten, is te vinden op stemsgp.nu.