1 maart 2018

SGP wenst de nieuwe peuterspeelzaal Elspeet veel succes

 

Vorige week heeft de SGP een bloemetje uitgereikt aan Wilmy van de Steeg van de nieuwe peuterspeelzaal in Elspeet. Namens de SGP bezochten Chris stoffer, Leen van der Maas en Lambert van de Weerd de initiatiefneemster van de nieuwe peuterspeelzaal. Chris Stoffer: "Ik heb Wilmy een bos bloemen overhandigd en haar succes gewenst bij de verdere opzet en uitvoering van de peuterspeelzaal. We zijn er content mee dat er op deze manier uitvoering wordt gegeven aan de wens van een groot deel van de inwoners van Elspeet."

 

Leen van der Maas heeft zijn waardering uitgesproken over de daadkracht van de directeuren van de drie Elspeetse basisscholen: "Het is ze gelukt om te komen tot 1 nieuwe peuterspeelzaal voor het hele dorp. Dat is een groot compliment waard." De SGP is blij dat Wilmy, die de Elspeetse samenleving goed kent, de nieuwe peuterspeelzaal opzet. De SGP heeft  er veel vertrouwen in dat de nieuwe peuterspeelzaal een succes gaat worden en dat vele Elspeetse peuters de nieuwe peuterspeelzaal gaan bezoeken.

 

Lambert van de Weerd weet -naast raadslid actief als ondernemer- als geen ander dat de opstart van iets nieuws de nodige inspanning vergt en ook praktische problemen oplevert. "De SGP heeft aangegeven, indien nodig en mogelijk, graag te helpen om de peuterspeelzaal een goede start te geven en te helpen om mogelijke problemen op te lossen."

 

Leen van der Maas heeft met nadruk gewezen op de speciale Nunspeetse regeling voor eenverdieners: "De gemeente heeft een regeling waar bij eenverdieners dezelfde financiële teruggave krijgen als tweeverdieners dat krijgen vanuit het Rijk. De financiën hoeven dus geen drempel te zijn om de peuterspeelzaal te bezoeken."