12 oktober 2018

Taart voor 480e SGP lid

 

Taart voor 480e SGP lid

In de afgelopen week heeft fractievoorzitter Harm Jan Polinder een taart overhandigd aan Anne van Engelen uit Nunspeet, hij is het 480e lid van de SGP afdeling Nunspeet/Hulshorst. Harm Jan Polinder: “Als we de leden van de kiesvereniging Elspeet/Vierhouten erbij optellen komen we op ruim 800 leden, we zijn als fractie verheugd dat steeds meer mensen ons werk steunen door middel van hun lidmaatschap.”

Terwijl bij andere politieke partijen landelijk de tendens is dat minder mensen lid zijn van een politieke partij geldt dat bij de SGP niet. “De betrokkenheid is groot en dat doet ons goed. We merken het ook tijdens vergaderingen, er zijn regelmatig overwegend veel mensen vanuit onze achterban aanwezig.” Als mensen in de gemeente Nunspeet lid worden van de SGP worden ze daarmee ook landelijk lid. “Met het lidmaatschap steunt met dus niet alleen de SGP in Nunspeet, maar ook op andere niveaus zoals in de tweede Kamer.”

De ledenwerfactie gaat nog even door, over drie maanden bestaat de SGP in de gemeente Nunspeet 90 jaar. “Ik heb van het bestuur van de gemeentelijke afdeling begrepen dat er voor elk nieuw lid een presentje geregeld wordt, we hopen ons 500e lid nog voor onze 90e verjaardag in te schrijven. Van harte aanbevolen!” Lid worden kan via nunspeet.sgp.nl.