18 februari 2022

Verkiezingsavond SGP op 28-2

Verkiezingsavond SGP op 28-2

 

SGP organiseert verkiezingsavond in Kulturhus

Klik hier voor de flyer met alle info over deze verkiezingsavond. U kunt de avond live bekijken middels de livestream op ons YouTube kanaal. Ook kunt u de verkiezingsavond fysiek bijwonen, aanmelden daarvoor per e-mail is verplicht (secretaris@sgp-elspeet.nl). 

Het campagneteam van de SGP in de gemeente Nunspeet organiseert op 28 februari een verkiezingsavond in het Kulturhus in Elspeet. Belangrijkste gast deze avond is tweede Kamerlid Roelof Bisschop. SGP-lijsttrekker Harm Jan Polinder kijkt uit naar deze politieke avond: “Het is lang geleden dat we een dergelijke avond konden organiseren. Dus we zien er naar uit om zoveel mogelijk inwoners te ontmoeten. Omdat we alles op een veilige manier willen organiseren is aanmelden wel nodig, meer informatie daarover is te vinden op stemsgp.nu. Naast fysieke aanwezigheid is het ook mogelijk de avond digitaal te volgen, we zorgen voor een goede livestream via genoemde website en ons YouTube-kanaal.” 

Naast Roelof Bisschop zal ook zijn collega-Kamerlid Chris Stoffer uit Elspeet aan het woord komen via een videoboodschap. Hij staat als lijstduwer op de lokale SGP-kandidatenlijst. “Chris is enorm betrokken bij de campagne, mooi dat hij zijn steentje wil bijdragen.” Ook de top-8 kandidaten van de SGP zullen hun opwachting maken tijdens de verkiezingsavond. “Met hen en Roelof Bisschop gaan we in gesprek over relevante lokale onderwerpen. De inhoudelijke onderwerpen zullen we afwisselen met muziek. We zien er naar uit om zoveel mogelijk mensen -fysiek of digitaal- te ontmoeten!” De opening van de avond zal verzorgd worden door Ds. M. van Kooten. De verkiezingsavond van de SGP wordt gehouden op 28 februari. De avond begint om 20:00, inloop vanaf 19.45. Voor fysieke aanwezigheid in het Kulturhus is aanmelden verplicht, informatie daarover is te vinden via de website stemsgp.nu.